juni 17

Kokkedal Stationsområde

0  KOMMENTARER

Kokkedal Stationsområde

Kære Jan Klit.

Du kommer her i Frederiksborg Amts Avis med dine betragtninger om det geniale i at bygge omkring Kokkedal Station. Jeg mener, at det du har gang i, er ikke Hørsholm og har aldrig været konservativ politik.

Uanset hvilket forslag til byggeri ved stationen, som vælges, vil det opleves som en betragtelig bygningsmasse. Al snak om rum, det grønne look, luft og miljø. Hånden på hjertet Jan Klit, det er biodiversitet i urtepotter. Der bliver ikke plads til andet.

Hørsholm Kommune har købt en analyse om handelens fremtid. Den analyse siger tydeligt: Handelen skal koncentreres i bymidten. Kun derved kan bymidten overleve som attraktivt handelsområde. Derudover er det vigtigt, at de eksisterende lokale dagligvarebutikker, kan overleve. Det er en kvalitet, at vi nær de store boligområder har en forretning, hvor ældre og svagt gående forholdsvis nemt kan bevæge sig hen.

Men du er rede til at ødelægge kommunens handel for at få skabt en ny by omkring Kokkedal Station. Hele kommunalbestyrelsen har været enige om, at en institution f.eks. et plejehjem kunne være godt for stationsområdet, så der omkring stationen var en oplyst ejendom døgnet rundt.

Men ingen har udtrykt ønske om en hel ny bydel. Måske bortset fra dine kollegaer i C-konservative.

SocialKonservative mener, at vi skal respektere, at Hørsholms DNA er udvikling i et roligt tempo.    I Hørsholm skal der være luft, grønne områder og haver mellem husene.

For mange år siden skrev den politiske analytiker Troels Mylenberg (TM) om Hørsholm i en artikel i Weekendavisen. TM fremhæver det Konservative bystyres evne for at udvikle kommunen i et roligt tempo.  TM beskriver, hvordan kommunen er udviklet over 100 år. Hvordan f.eks. Ishøj blev dannet på bare 10 år. Troels Mylenberg beskriver også fordelene ved det adstadige tempo i at skabe byen.

Hørsholm Kommune har lige nu gang i udviklingen af Rungsted Kyst stationsområde, byggeri på et tidspunkt ved Hannebjerg, PH-Park med alt det som spøger der og et mastodontbyggeri ved Kokkedal Station.

Vi mangler at få gang i det – som haster. I SocialKonservative mener vi, at opmærksomheden burde flyttes til den tidligere rådhusgrund på Ådalsparkvej. En forladt bygning kan nemt gå hen og opleves som et spøgelseshus.

Kære Jan! Der mangler ’hånd i hanke’ med tempo og rækkefølge i byens udviklingsprojekter. Det er langt fra Hørsholm-konservativ politik, du fører.

Loved this? Spread the word


du kan spørge os om alt

0 of 350
0 of 350

Når du indsender et spørgsmål, bliver din email registreret hos os, og vi vil i beskedent omfang holde dig orienteret om nye tiltag hos socialkonservative. Du kan til enhver tid anmode om at få slettet dine personlige oplysninger. Det sker meget nemt med en e-mail til info@socialkonservative.dk